OSLAVTE S NÁMI NOVOU SPOLUPRÁCI S POŘADEM ČT  |  S kódem "CYKLOTOULKY" získáte slevu -10% na celý nákup!

Zásady cookies

Zásady cookies společnosti Veehled Eyewear s.r.o.

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 01. 01. 2024 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

 

  1. Úvod

Naše webové stránky https://veehled.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

  1. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

  1. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby náš web fungoval správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

  1. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

  1. Cookies

  1. Technické cookies – Vždy aktivní

    Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.

    Název: PHPSESSID

    Účel: Cookie, které informuje o tom, že aktivně používáte danou webovou stránku. Prostřednictvím tohoto cookie je tak k dispozici informace o aktuálním počtu návštěvníků stránek.

    Poskytovatel: www.veehled.cz

    Služba: PHP.net Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverový cookie

    Platnost: 1 měsíc

    Název: nette-browser   

    Účel: Cookie používané tzv. Nette framework pro účely monitorování session.

    Poskytovatel: www.veehled.cz

    Typ: http cookie

    Platnost: Relace

     

    Název: wfont

    Účel: Ukládá informaci, zda byl externí font načten do cache (paměti).

    Poskytovatel: www.veehled.cz

    Typ: http cookie

    Platnost: 1 den

     

    Název: cookiesAgreement             

    Účel: Ukládá informaci o poskytnutí souhlasu.

    Poskytovatel: www.veehled.cz

    Platnost: 1 rok

     

    Název: spinzam_spin_

    Účel: Ukládá informaci o zařízení a uživateli prohlížečky 360° foto

    Poskytovatel: Orangemonkie lnc.

    Služba: spinzam.com Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Platnost: 1 den

  2. Analytické cookies

    Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Pokud vypnete používání analytických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace našich opatření.

    Název: _ga

    Účel: Zaznamenává konkrétní ID používané k získávání dat o používání webových stránek uživatelem

    Poskytovatel: Google

    Služba: Google Analytics Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: http cookie

    Platnost: 2 roky

     

    Název: _ga_*

    Účel: Používá se k rozlišení jednotlivých uživatelů prostřednictvím přiřazení náhodně generovaného čísla jako identifikátoru klienta, což umožňuje výpočet návštěv a relací

    Poskytovatel: Google

    Služba: Google Analytics Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: http Google

    Platnost: 2 roky

  3. Personalizované cookies

    Používáme rovněž soubory cookie a další technologie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili tak pro Vás výjimečné nákupní zkušenosti. Díky použití personalizovaných souborů cookie se můžeme vyvarovat vysvětlování nežádoucích informací, jako jsou neodpovídající doporučení výrobků nebo neužitečné mimořádné nabídky. Navíc nám používání personalizovaných souborů cookie umožňuje nabízet Vám dodatečné funkce, jako například doporučení výrobků přizpůsobených Vašim potřebám.

    Název: NID

    Účel: Nastaveno společností Google k přiřazení jedinečného identifikátoru uživatele k zapamatování uživatelských preferencí. Trvalé cookie, které zůstává po dobu 182 dní

    Poskytovatel: .google.com

    Služba: Google Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: 6 měsíců

     

    Název: PREF

    Účel: Relační cookie používané k ověření uživatelských preferencí a nastavení prohlížeče, aby bylo možné obsah přizpůsobit pro ně

    Poskytovatel: .youtube.com

    Služba: Google Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: 8 měsíců

  4. Reklamní cookies/sledovací

    Reklamní cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Díky tomu můžeme vytvářet profily založené na Vašich zájmech, tak zvané pseudonymizované profily. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.

    Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

    Název: lastExternalReferrerTime

    Účel: Detekuje, jak uživatel dosáhl na webové stránky registrací poslední URL adresy.

    Poskytovatel: Meta Platforms, Inc.

    Služba: Meta Platforms, Inc Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: html_local_storage

    Platnost: trvalé

     

    Název: lastExternalReferrer

    Účel: Detekuje, jak uživatel dosáhl na webové stránky registrací jejich poslední URL adresy.

    Poskytovatel: Meta Platforms, Inc.

    Služba: Meta Platforms, Inc Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: html_local_storage

    Platnost: trvalé

    Název: fr

    Účel: Používá se Facebookem k získání jedinečného identifikátoru prohlížeče a uživatele, který je využíván pro cílenou reklamu.

    Poskytovatel: .facebook.com

    Služba: Facebook Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: 3 měsíce

     

    Název: VISITOR_INFO1_LIVE

    Účel: YouTube, platforma vlastněná společností Google, slouží k hostování a sdílení videí. YouTube shromažďuje uživatelská data prostřednictvím videí vložených na webové stránky, která jsou agregována s profilovými daty z dalších služeb Google, aby mohla zobrazovat cílenou reklamu návštěvníkům webu na široké škále vlastních i jiných webových stránek. Používáno společností Google ve spojení se SID k ověření účtu Google uživatele a nejnovějšího času přihlášení.

    Poskytovatel: .youtube.com

    Služba: YouTube Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: 6 měsíců

     

    Název: _fbp

    Účel: Facebook tracking pixel používaný k identifikaci návštěvníků pro personalizovanou reklamu.

    Poskytovatel: Meta Platforms, Inc.

    Služba: Facebook Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: http cookie

     

    Název: YSC

    Účel: YouTube, platforma vlastněná společností Google, slouží k hostování a sdílení videí. YouTube shromažďuje uživatelská data prostřednictvím videí vložených na webové stránky, která jsou agregována s profilovými daty z dalších služeb Google, aby mohla zobrazovat cílenou reklamu návštěvníkům webu na široké škále vlastních i jiných webových stránek. Používáno společností Google ve spojení se SID k ověření účtu Google uživatele a nejnovějšího času přihlášení.

    Poskytovatel: .youtube.com

    Služba: YouTube Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: relace

     

    Název: VISITOR_PRIVACY_METADATA    

    Účel: Uchovává stav souhlasu uživatele s cookies pro aktuální doménu.

    Poskytovatel: .youtube.com

    Služba: YouTube Zobrazit zásady ochrany soukromí služby

    Typ: serverové cookie

    Platnost: 6 měsíců



  1. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na "Uložit předvolby", vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že náš web již nemusí fungovat správně.

  1. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  1. Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

  2. Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

  3. Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

  4. Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

  5. Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

  6. Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

  7. Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

  1. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Veehled Eyewear s.r.o.
Varšavská 715/36
12000 Praha
IČO: 19835884
DIČ: CZ19835884

Korespondenční adresa:
Veehled Eyewear s.r.o.
P. O. BOX č. 3
25101 Říčany

telefon +420 792 246 105
email: info@veehled.cz